تاریخ انتشار :شنبه ۱۹ شهریور ۹۰.::. ساعت : ۸:۳۴ ق.ظ
کدخبر : 184:: بازدید311:: بامدیریت:فرهاد نظری

طرزدرست کردن تشت حلوه-شیرینی محلی در پاشاکی

طرزدرست کردن تشت حلوه-شیرینی محلی در پاشاکی

آرد برنج را داخل تشت کمی تفت داده  و بعدتعدادی برگ پرتقال به آن اضافه کرده باز آرد را تفت می دهیم و وقتی خوب تفت داده شده کمی رنگ آردوبرگ پرتقال عوض می شود. سپس تشت را ارروی چراغ برداشته وشیره ی خرما به آن اضافه نموده وبا دست آن را مخلوط وهم زده ( ورزمی آوریم).  بعد باسنگ  مخصوص،  روی شیرینی داخل تشت می کوبیم تا سفت شود و برگ پرتقال سرخ شده راخردکرده همراه باادویه مثل زیره را روی آن می پاشیم.بعد در هوای سردگذاشته کمتر از نیم ساعت سفت شده وباچاقو برش می دهیم.تشت حلوه آماده است ،نوش جان

تهیه مطلب ازمدیرسایت

«مطالب مرتبط»

دیدگاه خود را به ما بگویید.

*

code